Te ootte varmasti kaikki joskus heränny siihen että päätä särkee ja vatsa tanssii bulebulea ja kaduttaa kaikki mitä edellisiltana on tehny. No nyt niin kävi mulle. Jostain sain kuitenki voimaa lähteä sotkemaan sieltä uimarannalta mummolaan koiravahdiksi. Ensin luulin että pyöräilyhän on selvästikin krapulantappaja, koska mun pääkipu hellitti, mutta se palaski sitte tuplasti pahempana heti ku pääsin perille.

Sellasessa kankkusessa ei oo helppoa jutskailla mummon kanssa säästä ja noin, mut onneks sitäki kesti vaan joku tunti. Mummo lähti häihin ja mä jäin talon ja koiran vahdiksi. Eihän siinä sinänsä mitään, loistohetki viettää krapulaa, mutta sitten se edellisiltanen chiku alkaa lähettelemään tekstareita. Argh, onneks se sitte ajan kanssa loppu sekii, ku vähän vihjasin.

Illalla sitte ku setä soitti että lähetkö saunomaan ni oli jo kankkunen sen verran helpottanu että päätin myöntyä. Ei muuta ku sedän monkey käyntiin ja kortitta baanalle. Illan mittaan jouduin vielä olenkin kauhean painostuksen alla juomaan. Tuli paha olo. Kymmeneltä takasin mummolle. Katoin pätkän telkkua ja kävin nukkumaa.